Lošinjski Boutique Hotel Alhambra je najbolji Luxury Boutique Spa u Hrvatskoj

Fotografija: PRess

Boutique Hotel Alhambra 5* iz Maloga Lošinja dobitnik je priznanja od strane globalne organizacije ‘World Luxury Hotel Awards’ za najbolji Luxury Boutique Spa u Hrvatskoj.

World Luxury Hotel Awards odaje priznanja luksuznim hotelima svjetske klase zahvaljujući izvrsnoj usluzi koja se očituje u odnosu prema gostima, a za cilj ima poticanje i podizanje standarda usluga unutar luksuzne hotelske industrije diljem svijeta.

Uz to, lošinjska Alhambra dobitnik je TripAdvisorova certifikata izvrsnosti za 2017. te član renomirane grupacije Small Luxury Hotels of the World, koja broji svega 520 malih luksuznih hotela s vrhunskom ponudom koja udovoljava čak i onim najzahtjevnijim gostima.

Lošinjska Alhambra dio je hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas Jadranka Grupe, koji okuplja ukupno šest hotela i restorana te vile i apartman na najatraktivnijim lokacijama otoka. Alhambra sa svojih vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova predstavlja idealno mjesto za goste koji preferiraju sofisticirani dizajn s daškom aristokracije i iznimnog luksuza, dok je potpuni sklad zajamčen na privatnoj plaži hotela u mirnom ambijentu uvale Čikat.

Uz neizostavnu personaliziranu premium uslugu, posebnost Alhambre je i u pomno kreiranoj wine&dine ponudi nagrađivanog a la carte restorana ‘Alfred Keller’, u kojem se poslužuju vrhunske delicije od tradicionalnih i autohtonih namirnica pristiglih sa 60-ak hrvatskih OPG-ova te više od 300 prestižnih vina, dok je one najekskluzivnije vinske etikete moguće kušati u okviru enoloških masterclassova.