Lošinjski Bellevue u izboru za ‘Condé Nast Johansens’ nagradu za izvrsnost

Fotografija: mpr.hr (PRess)

Hotel Bellevue (5*) iz Maloga Lošinja ušao je u uži izbor za ‘Condé Nast Johansens’ nagradu za izvrsnost u kategoriji Best Destination Spa.

Condé Nast Johansens nagrada za izvrsnost predstavlja oznaku kvalitete koju prepoznaju luksuzni potrošači i turistički profesionalci. Godišnje nagrade za dobitnike izvrsnosti za 2018. odredit će se kombiniranim rezultatima online glasanja, povratnih informacija gostiju i izvještaja lokalnih stručnjaka, a izabranom društvu, uz Hotel Bellevue, našli su se još i SHA Wellness Clinic iz Valencije te Lefay Resort&SPA Lago di Garda iz Lombarde.

Pobjednik u kategoriji Best Destination Spa bit će objavljen 6. studenoga 2017. na večeri u hotelu The May Fair u Londonu.

“Sam ulazak među tri najbolja spa u konkurenciji za Condé Nast Johansens nagradu hotelu Bellevue predstavlja priznanje za vrhunsku uslugu koju njeguje, a zbog koje zasluženo uživa povjerenje gostiju iz cijelog svijeta. Osim toga, to je jedna potvrda, kako od strane gostiju, tako i od strane struke, da nastavimo u smjeru u kojem smo krenuli.“, istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Grupe Jadranka.

Svoj glas za Hotel Bellevue u izboru za Best Destination Spa možete i vi dati klikom OVDJE.