Ljudi dobra srca ! Ugostitelj iz Kaštela okupio prijatelje za pomoć matletiranom dečku

Kaštelanski vlasnik konobe Rudine i još nekih lokala, poznat je po humanitarnom djelovanju Toni Ivanišević, član je Kluba djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata udruge veterana 4. gardijske brigade i bivši dugogodišnji član Pitt Bulla, nije mogao ostati ravnodušan kada je vidio snimku maltretiranja momka u njegovim Kaštelima. Žrtvu nasilja poznaje iz viđenja…

– Kad sam ugledao iživljavanje i ponižavanje, odmah sam reagirao, prvo pozivom boksačkom klubu kojem sam i sam sponzor da vidim gdje naći tog momka i što uopće radi u tom klubu, na što je trener, koji mi je i prijatelj, komentirao da je izvan sebe te rekao da je nasilnik maknut već prije četiri mjeseca iz kluba. Znam da trener strogo brani tučnjavu izvan kluba – rekao nam je Ivanišević, prenosi Dalmatinski portal.

Pokušao je Ivanišević doći do napadača, ali kako se snimka proširila, oni su mu bili nedostupni. Nazvao je žrtvu maltretiranja i rekao mu pomoći što god mu bude trebalo.

– Danas sam došao do njega opet i jedna stvar me izuzetno oduševila, a to je da san zatekao momke iz Zagreba koji su odmah čim su vidjeli snimku maltretiranja sjeli u auto i došli mu dati podršku. Pokazali su da je Hrvatska ujedinjena kad je nepravda u pitanju.

Još je rekao:

– Svaka čast Antoniju Plazibatu na brzom reagiranju i Vlatku Žaji iz Kaštela, koji je okupio momke da djelujemo, renovirat ćemo stan u kojem žive. S prijateljem građevinarom smo dogovorili adaptaciju zidova i ostalog, a s momcima iz kluba namještaj koji ćemo donijeti.

Na kraju je Ivanišević još dodao da je ogorčen na one koji su znali za maltretiranje koje je duže trajalo, a nisu reagirali, piše Dalmatinski portal.