Ličko-senjska županija i Općina Brinje financiraju projekt uređenja parkirališta Doma zdravlja

Predstavnici Ličko-senjske županije i načelnik Općine Brinje, Zlatko Fumić, održali su sastanak s izvođačem radova povodom početka izgradnje i uređenja parkirališta Ambulante Brinje.

Projekt, nazvan “Izgradnja i uređenje parkirališta – Ambulanta Brinje”, financirat će se zajedničkim sredstvima Ličko-senjske županije i Općine Brinje. Županija će osigurati 73% potrebnih sredstava, odnosno 86.778,18 eura, dok će Općina Brinje osigurati preostalih 27% sredstava, tj. 26.544,56 eura. Ukupna cijena radova iznosi 110.101,88 eura s PDV-om.

Općina Brinje preuzela je sve odgovornosti vezane uz provedbu projekta, uključujući provođenje postupka javne nabave, stručni nadzor i prijavu gradilišta. Župan Ličko-senjske županije, Petry, izrazio je zadovoljstvo ovim projektom te istaknuo kako će Županija nastaviti ulagati u poboljšanje kvalitete usluga u zdravstvu i drugim sustavima, kako bi se korisnicima osigurao kvalitetniji život.

Radovi na izgradnji i uređenju parkirališta Ambulante Brinje trebali bi biti završeni u roku od četiri mjeseca, što znači da bi parkiralište trebalo biti dovršeno do početka jeseni ove godine.