Legendarni Ćiro obrušio se na Šukera: Čemu ti imaš te glupe komplekse…

Izvor: Nacionalno/D.Prša/Ilustracija

Konačno dolazi i finale Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Francuske na kojem se očekuju velika imena svjetskog i hrvatskog nogometa, no na žalost ne i legendarni Miroslav Blažević koji je vodio reprezentaciju 1998. kada je naša reprezentacija bila brončana.

Uoči finala izbornik Zlatko Dalić imao je jednu veliku želju, a to je da na tribinama stadiona bude i njegov mentor Ćiro.

‘Bilo bi lijepo kada bi na utakmicu došli svi iz te generacije. Moja želja, ali i želja svih igrača je da svi Vatreni budu naši gosti na finalu i da naravno dođe i šef Ćiro. Doduše, nije na meni da ih zovem, ali zaista bi bilo lijepo’, rekao je Dalić.

No Blažević je donio konačnu odluku s kojom je sigurno rastužio Dalića.

‘Nije moment da tračam, ali ja bih sad morao reći moj pravi razlog i velikim dijelom trač pa poštedite me. Ne idem i vjerujte mi da imam za to razlog. Nisam okorjeli starac koji se hoće nekom revanširati ili nekom napraviti zlo, ali imam svoje dostojanstvo koje mi ne dozvoljava’, izjavio je Ćiro za RTL.

Zatim se okomio na predsjednika HNS-a Davora Šukera.

‘Šuker misli da će on biti manje važan ako ja dođem. Nije istina. Šukeru, ti si planetarna zvijezda i mi smo svi mali u odnosu na tvoju popularnost. Čemu ti imaš te glupe komplekse koji prave razdor u Hrvatskom nogometnom savezu. Mnogima moja nazočnost ne bi pasala i zato ja neću doći.’

foto HINA/ Damir SENĆAR/ lsd

Ima li ‘trener svih trenera’ poruku za nogometaše koji će se odazvati pozivu u Rusiju.

‘Ja sam im jako zahvalan jer ta bi gesta mogla u još jedno dodatno raspoloženje staviti sve naše vitezove koje čeka presudan boj, istina viteški, ali ipak boj.’ (tportal)