LAG Frankopan objavio javni poziv

Grad Otočac

LAG Frankopan u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i LEADER mrežom Hrvatske objavljuje Javni poziv za dostavu projekata/projektnih ideja malih poljoprivrednih gospodarstava koje će prijaviti na LAG natječaj iz Programa ruralnog razvoja.

Korisnici ove potpore su mala poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, ekonomske veličine iskazane u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu poljoprivrednog gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura, a ukupna potpora po jednom prijavitelju iznosi 15.000 eura (u kunskoj protuvrijednosti prema mjesečnom tečaju eura utvrđenom od Europske komisije za mjesec u kojem je objavljen natječaj).
Javnim pozivom pozivaju se i svi korisnici s područja LAG-a Frankopan koji su aplicirali na nacionalni natječaj za provedbu tipa operacije 6.3.1. ,,Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ objavljenim od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, a da nisu odabrani na objavljenoj rang listi APPRRR-a.
Ovaj Javni poziv namijenjen je prikupljanju projekata/projektnih ideja za korekciju plana provedbe Lokalne razvojne strategije LAG-a Frankopan te planiranju i provedbi plana konzultacijskih i animacijskih radionica za provedbu LAG Natječaja.
Ovim putem pruža se mogućnost svim zainteresiranim lokalnim dionicima da kandidiraju vlastite razvojne ideje i projekte za zajedničku realizaciju razvojne strategije.
Krajnji rok za odaziv na Javni poziv je 15.10.2017. godine.
Svaki prijavitelj može prijaviti samo jedan projektni prijedlog.

Prijava na Javni poziv dostavlja se na obrascu u prilogu osobnim dolaskom, na e-mail adresu: lag.frankopan@gmail.com ili slanjem na adresu ureda: Ivane Brlić Mažuranić 2 b, Ogulin 47300.

Za daljnje informacije ili eventualne nejasnoće kontaktirajte nas u Ogulinu na telefon: 047/296-258 ili nas posjetite u uredu LAG-a, svakog dana, od 08,00 – 15,00 sati (uz prethodnu telefonsku najavu radi terenskih obilazaka), te na području grada Otočca na kontakt telefon: 053/773-071 ili osobno kod predsjednika LAG-a Frankopan Nenada Jankovića 053/746-275.