Kujundžić: Razgovarao sam s premijerom Plenkovićem

Ministar Kujundžić

Ministar zdravstva Milan Kujundžić potvrdio je nakon sjednice vlade u četvrtak da je razgovarao s premijerom Andrejom Plenkovićem o kupnji svojih kuća, o čemu su pisali mediji proteklih dana te da nije bilo govora o njegovoj ostavci.

“S premijerom sam razgovarao i opetovao mu otprilike ono što sam dao u dva priopćenja jučer i prekjučer. I dalje sam, naravno, spreman očitovati se i podastrijeti što se događalo. Rekao mi je da lijepo objasnim kao što je to u uređenom društvu”, izjavio je Kujundžić i dodao kako nisu razgovarali o njegovoj ostavci.

Kazao je i kako o tome je li zadovoljan s onime što je čuo treba pitati premijera Plenkovića.

“Vi znate da sam ja štur u odgovorima kad je riječ o procjenama, emocionalnim, psihološkim, duhovnim”.

Kujundžić je ponovio kako je imovinsku karticu nadopunio s onim “što je bilo propušteno u formalnom smislu, a u sadržajnom je sve stajalo u njoj”.

Kaže kako je imovinsku karticu nadopunio u dijelu koji se odnosi na kredit, na primanje iz plaće da se jasnije vidi kako je nastala njegova ušteda.

Ustvrdio je i kako je dug od 40.000 eura posuđenih od prijatelja već ranije bio unesen te da je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa poznato njegovo ime.

(Hina)