Krvava svadba: Dvije osobe ozlijeđene u tučnjavi na svadbi u Posušju

Izvor: Jabuka tv

U noći sa srijede na četvrtak u 03:08 sati PU Posušje zaprimila je prijavu dežurnog liječnika Doma zdravlja Posušje da se na Hitnoj pomoći DZ Posušje nalaze dvije muške osobe sa šireg područja Posušja – N. P. (31) i T. B. (24), s tjelesnim ozljedama koje su zadobile u tučnjavi, do koje je došlo u jednom svadbenom salonu u Posušju.
Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Posušje poduzeli su sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Operativnim radom utvrđeno je da je treći sudionik tučnjave I. Ć. (43) sa šireg područja Posušja koji nije zatečen na mjestu događaja, piše Jabuka.tv

Što je motiv tučnjave trenutno nije poznato, a fotografije iz svadbenog salona svjedoče da se radilo o žestokom sukobu s puno krvi.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Posušje poduzeli su sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Operativnim radom utvrđeno je da je treći sudionik tučnjave I. Ć. (43) sa šireg područja Posušja koji nije zatečen na mjestu događaja, piše jabuka.tv.

Policijski službenici pronašli su I. Ć. (43) u njegovoj obiteljskoj kući, isti je pozvan u službene prostorije gdje je alkotestiran, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da isti nije bio pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 0,00 gr/kg alkohola u dahu).

Također je utvrđeno da su N. P. (31) i T. B. (24), nakon medicinske pomoći ukazane u Domu zdravlja Posušje, upućeni na daljnje liječenje u SKB Mostar.

S obzirom na to da je javni red i mir uspostavljen te da nije postojala bojazan da će doći do ponovnog narušavanja javnog reda i mira I. Ć. (43) je, nakon što je saslušan na okolnosti izvršenog prekršaja protiv javnog reda i mira, pušten na slobodu

Policijski službenici PU Posušje nastavljaju poduzimati potrebne mjere i radnje u cilju dokumentiranja izvršenog prekršaja protiv javnog reda i mira, a po završetku prekršajne obrade počiniteljima prekršaja uručit će se prekršajni nalozi, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Što je motiv tučnjave trenutno nije poznato, a fotografije iz svadbenog salona svjedoče da se radilo o ozbiljnom sukobu s puno krvi.

Izvor: Foto: jabukatv