Krstulović Opara sa splitskim vatrogascima

Tjedan dana nakon početka katastrofalnog požara splitski gradonačelnik susreo se s pripadnicima Javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljnih vatrogasnih društava.

„Nema boljeg načina od početka radnog tjedna nego doći ovdje i zahvaliti vam se što ste obranili naš grad i građane. Zato vam u ime građana i moje osobno ime mogu samo reći jedno veliko-hvala. To je najmanje što možemo učiniti za vas“, poručio je gradonačelnik Krstulović Opara postrojenim vatrogascima iz Javne vatrogasne postrojbe Split, te DVD-ova Split, Slatine i Žrnovnica.

Gradonačelnik je u pratnji zapovjednika JVP-a Ivana Kovačevića razgledao vatrogasna vozila i tehniku, te je kasnije održao i radni sastanak.

U pratnji gradonačelnika bili su njegovi zamjenici Jelena Hrgović i Nino Vela, potom predsjednik splitskog Gradskog vijeća Jure Šundov, savjetnik za komunalne djelatnosti  Ivica Grubišić Gire, savjetnik za medije Marin Babarović, te gradski vijećnik i saborski zastupnik Petar Škorić koji je ujedno i potpredsjednik Saborskog odbora za obranu i nacionalnu sigurnost.