Krešo Beljak regrutira: “Trebamo Vas! Hrvatska Vas treba!”

Izvor: Krešo Beljak Facebook

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak poziva ljude da se učlane u njegovu stranku

Trebamo Vas! Hrvatska Vas treba! Pridružite nam se!

HSS se ponovno diže, u inat svima koji su nas pokušavali uništiti!

Financijske probleme koji su se gomilali petnaestak godina smo (za sada) riješili a nove programske smjernice će usvojiti Glavni odbor kroz nekoliko dana. Ostaje još konsolidiranje stranačke organizacije na terenu a taj posao ćemo dovršiti početkom 2018., kada će se održati izborne skupštine općinskih, gradskih i županijskih organizacija.

Kroz proteklih desetak godina HSS su nas na ovaj ili onaj način napustile tisuće članica i članova. Neki su otjerani, neki su sami otišli nezadovoljni stranačkom politikom a neki su jednostavno obrisani a da nisu ni znali. Međutim, u zadnje vrijeme mnogi od njih se javljaju uz želju da se ponovno stranački aktiviraju i da daju svoj doprinos novoj politici HSS-a. Uz to, nebrojeni su upiti i zahtjevi potencijalnih novih članica i članova, koji očito prepoznaju novi, progresivni HSS, kao svoj politički odabir.

Zato ovim putem pozivam sve one koji nam se žele vratiti ili priključiti, sve one koji žele biti dio HSS-ove obitelji, da se bez odlaganja jave u središnjicu stranke (Zvonimirova 17), ili pošalju mail ili poruku na službenim (ili facebook) stranicama, odnosno da postanu članovi stranke koja se želi boriti za najviše ciljeve na hrvatskoj političkoj sceni.

Posebno pozivam one koji imaju ambiciju preuzeti vodeću ulogu u svojim lokalnim organizacijama i biti ti koji će oko sebe okupljati druge, odnosno one koji imaju dovoljno hrabrosti na sljedećim lokalnim izborima kandidirati se za čelne funkcije svojih općina, gradova i županija. Posebno pozivam one koji žele biti pobjednici a ne priljepci nekoj drugoj stranci, one čije su ambicije služiti svojim sugrađankama i sugrađanima i one kojima je ispod časti baviti se politikom samo zbog neke sitne i trivijalne osobne koristi.

HSS treba ambiciozne i uporne, poštene i radišne i sa takvima želimo zajedno vrlo brzo postati stranka koja je spremna preuzeti odgovornost za budućnost cijele naše domovine Hrvatske. Nažalost, takvima je do sada ulazak u HSS bio znatno otežan, no Statutarnim odlukama sada se učlaniti (obnoviti članstvo) mogu vrlo brzo i efikasno, te praktički odmah mogu početi s daljnim stranačkim radom.

Kako u velikom broju općina i gradova nemamo organizacije ili ih imamo samo „na papiru“, novi članovi sa tih područja praktički odmah mogu postati i povjerenici, odnosno čelni ljudi pojedine lokalne organizacije HSS-a.

Pozivam Vas toga još jednom sve, da nam se priključite, da pokažete ambiciju i da od najviših stranačkih tijela praktički odmah dobijete mogućnost i priliku da postanete dio tima koji će mijenjati odnosno graditi novu, bolju Hrvatsku!”, napisao je Beljak na Facebooku.

Trebamo Vas! Hrvatska Vas treba! Pridružite nam se! HSS se ponovno diže, u inat svima koji su nas pokušavali uniš…

Posted by Krešo Beljak on 1. listopada 2017