Krešo Beljak: ‘Bagra! Sve su glasniji i jači, a većina i dalje samo šuti i gleda’

foto HINA/ Denis CERIĆ

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac danas je nakon sjednice Sabora šetao sa stranačkim kolegom Borisom Miloševićem preko zagrebačke tržnice Dolac do Trga bana Jelačića, te je osjetio udarac u vrat. Netko ga je pogodio ostacima hrane iz obližnjeg restorana, objavili su iz Srpskog narodnog vijeća.

Na ovaj čin napada reagirao je čelnik HSS-a Krešo Beljak putem Twittera:

– Bagra!!! Sve su glasniji i sve jači, a većina i dalje šuti i gleda..do kada?!?! Dok ne počnu otvoreno ubijati Srbe, p*dere, a onda i sve nas ostale koji se ne uklapamo u “njihovu” zaostalu i zatucanu Hrvatsku?, napisao je Beljak na Twitteru.

Uslijedilo je kasnije i službeno priopćenje iz HSS-a:

– Razočarani smo viješću da su u središtu glavnog grada Hrvatske napadnuti saborski zastupnici SDSS-a Milorad Pupovac i Boris Milošević.Taj primitivni čin, sa sigurnošću možemo tvrditi, produkt je probuđenih duhova prošlosti koji su, nažalost, u današnjoj Hrvatskoj sve jači i jači. HSS oštro osuđuje napad na saborske zastupnike SDSS-a te apeliramo na institucije da što prije pronađu počinitelja te ga primjereno kazne kako ovakvi incidenti ne bi eskalirali, a tada će biti kasno.