Koncert Miše Kovača: “Samo nas nebo rastavit može” – Prepuna Arena plakala zajedno s njim!

Koncert Miše Kovača "Samo nas nebo može rastaviti"

Legenda hrvatske glazbene scene Mišo Kovač, jučer je u prepunoj zagrebačkoj Areni održao spektakularan koncert po nazivom ” Samo nas nebo rastavit može”.

Zagrebačka Arena je bila pretijesna za sve one koji su jedva dočekali da Mate Mišo Kovač napokon održi koncert i u metropoli. Pod nazivom ‘Samo nas nebo rastavit može’, na koncertu su kao gosti nastupili Nina Badrić, Ivana Kovač, Slavonske Lole i Alen Nižetić, a u Mišine najveće hitove nisu propustila ni poznata lica koja su dobro znala sve stihove

Šibenski glazbenik u Zagreb se vratio nakon pet godina i s publikom ponovno zapjevao svoje velike hitove poput “Ostala si uvijek ista”, “Svi pjevaju, ja ne čujem” i “Ako me ostaviš”. Koncert je počeo s pjesmom “Poljubi zemlju”. Uslijedile su pjesme “Svi pjevaju, ja ne čujem”, “Proplakat će zora”, a publika je s jednakim žarom i u isti glas pjevala s njim.

Koncert Miše Kovača “Samo nas nebo može rastaviti”

Pjesmom ‘Najljepše su oči moje majke’ rasplakao je mnoge pa su ljudi najčešće u jednoj ruci držali mobitel kojim su snimali pjesmu, a drugom brisali suze.

Na samom je koncertu rekao: – Čast mi je pjevati pred 20 tisuća ljudi, svi vi koji ste došli najviše volite sebe, a to je velika stvar da vi koji volite sebe dođete na moj koncert i platite ulaznicu.

Svakog čovjeka ja poštivam, svaki čovjek je najveći, a Mišo Kovač pjeva za njega – rekao je i otpjevao “Ti si pjesma moje duše”. Nakon prvog dijela koncerta Miši je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić osobno uručio priznanje za umjetnički doprinos povodom 54 godine provedene na sceni.

Nakon dodjele priznanja Miši se pridružila Ivana Kovač, njegova mezimica kao prva među gostima na koncertu na kojem su mu se pridružili Nina Badrić, Slavonske lole i Alen Nižetić, te naravno, najbolji od svih gostiju, publika.

Mate Mišo Kovač, legenda hrvatske glazbene scene do sada je već dva puta napunio Arenu, prodao je više od dva milijuna ploča, a ovim koncertom dokazao da je uistinu jedan od najvećih koji je pjevao na glazbenim pozornicama. 

– Pokazat ćemo da Hrvati imaju najbolji sluh i Europi. Pjevat ćemo svi i snimiti te poslati Španjolcima i Talijanima – kazao je Mišo tijekom koncerta i dokazao to pjevajući omiljenu “Na tvojoj ruci prsten”, prenose hrvatski mediji.