Komadina: Izjava Milijana Brkića prigodničarska

Foto: Nacionalno

Potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina izjavio je u ponedjeljak da su izjave Milijana Brkića o suradnji HDZ-a i SDP-a prigodničarske u povodu posjeta iseljeništvu.

“Izjave gospodina Milijana Brkića vezane za, nazovimo to velika koalicija HDZ-a i SDP-a, su čisto prigodničarske povodom posjeta našem iseljeništvu, da ne kažem desnoj provenijenciji, u koju očito i sam spada. Lijepo je to čuti, međutim ja se u HDZ-ovu iskrenost nikada nisam ufao i već sam rekao – velika koalicija u Hrvatskoj jedino u velikoj nuždi”, rekao je Komadina.

Istaknuo je da SDP ima teme i da će imati reformske pakete za koje će tražiti konsenzus i potporu HDZ-a i da će to u sljedećom vremenu biti objelodanjeno.

“Ali, isto tako, HDZ mora biti iskren, a ne samo prigodan, a to znači da najprije moraju prihvatiti, kako je rekao gospodin Brkić – bez ideologije. Pa ako je bez ideologije, onda trebaju prihvatiti izvorišne osnove Ustava, a to je da je Hrvatska nastala na temeljima antifašizma”, zaključio je Komadina.

Podsjetimo, glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić objavio je na svojem facebook profilu da je na tribini “Nova hrvatska migracija” u Frankfurtu rekao kako bi volio da u Hrvatskoj “dođe vrijeme kad će HDZ i SDP napokon u miru razgovarati o budućnosti Hrvatske i da se razgovara snagom argumenta i bez ikakvih ideoloških podjela”.

[ NEMA NAMA NAPRIJED DOK HDZ I SDP NE SJEDNU ZAJEDNO ZA STOL I DOGOVORE SE ŠTO JE NAJBOLJE ZA NAŠ NAROD I JEDINU NAM…

Posted by Milijan Brkić on 4. veljače 2018