Kod Kutine u automobilu izgorjeli majka i dvoje malodobne djece

U izgorjelom automobilu u šumi kod mjesta Husain, na kutinskom području, pronađena su u utorak karbonizirana tijela majke i njeno dvoje malodobne djece iz Kutine, potvrdila je Hini zamjenica županijskog državnog odvjetnika iz Siska, Sanja Jagušt, koja je donijela odluku da se obavi obdukcija pronađenih mrtvih tijela.

Uz predstavnike Županijskog državnog odvjetništva, očevid na mjestu nesreće obavili su stručnjaci Centra za forenzična istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba.

Automobil s tri karbonizirana tijela u izgorjelom automobili u šumi, nekoliko stotina metara od glavne ceste, pronašli su šumari jutros oko 9 sati i o tome odmah obavijestili kutinsku policiju.

Neslužbeno se doznaje da je majka srednjih godina, u ponedjeljak rano poslijepodne povezla u autu svoje dvoje djece, djevojčicu od 5 i dječaka od 1,5 godine, i nije se vratila kući, pa je policiji prijavljen njihov nestanak. O okolnostima njihova stradanja znati će se više nakon završetka kriminalističkog istraživanja.

Hina