Kićo Slabinac skinut s aparata !!! Legenda estrade oporavlja se !

Nakon što je vijest o iznimno lošem zdravstvenom stanju pjevača i zabavljača Krunoslava Kiće Slabinca krajem prošlog tjedna šokirala javnost, iz KBC-a Zagreb stižu nešto bolje, nove informacije.

“Slabinac je skinut s respiratora i izvan je životne opasnosti. I dalje je u teškom stanju, no oporavlja se i ostat će u bolnici do daljnjega”, potvrđeno je Jutarnjem iz KBC-a Zagreb.

Kako se doznaje, 76-godišnji Slabinac više nije u besvjesnom, sediranom stanju, nije više na respiratoru, već komunicira s liječnicima koji ga nastoje rehabilitirati.

Kako je već ranije kardiokirurg sa zagrebačkog Rebra prof. dr. sc. Hrvoje Gašparović, koji je Slabinca i operirao, objasnio za Slobodnu Dalmaciju, pjevač je imao rutinsku operaciju srca, no tijekom oporavka problem se pojavio u pjevačevoj patološkoj pretilosti. Zbog nje rana nije zarastala kako treba, pa je upravo zato planirano, pod lijekovima, stavljen na respirator. To je bilo nužno kako bi mu se tijelo odmorilo, stijenka zacijelila i ubrzao oporavak.

Pjevaču, iza kojeg stoje brojni hitovi, između ostalih “Zbog jedne divne crne žene”, “Inati se Slavonijo” i “Seoska sam lola”, ugrađene su tri srčane premosnice i pred njim je zahtjevan oporavak, no dobra je vijest da mu zdravstveno stanje nije više kritično, prenosi Dnevno.hr