Kerum: U drugom krugu izbora ‘potopit‘ ću Puljka, stvarni kandidat HDZ-a sam ja!

ilustracija

Na sam Praznik rada, predsjednik HGS-a i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum potvrdio je Slobodnoj Dalmaciji kako će se kandidirati za mjesto splitskog gradonačelnika.

“Danas je blagan zaštitnika radnika, a radnik je ono što Splitu treba. Split treba gradonačelnika koji će imati osjećaj za socijalu, za dječje vrtiće, za sve probleme grada i građana. Split treba gradonačelnika koji želi ostaviti nešto iza sebe, kao što sam ja ostavio, kazao je.

Njegova je obaveza kandidirati se, ustvrdio je, jer je to dužan prema onima koji ga već 13 godina podržavaju.

‘Očekujem licemjernu borbu, s puno laži i neistina’
“Očekujem licemjernu borbu, s puno laži i neistina. Najbolji primjer za to je Puljak, on naručuje ankete sam, a potom ih sam i plasira u javnost, kako njemu odgovara. Puljak je svjestan kako je ugrožen, jer mu je konkurencija ista kao i on. Ovo će biti borba između nas troje i Puljku bi odgovaralo da u drugi krug izbora uđe sa Đogašem, ali to se neće dogoditi! Ja ću ući u drugi krug i “potopit” ću Puljka, siguran je Kerum.

A zbog čega smatra kako će baš on biti u drugom krugu, rekao je:

“Đogaš će dobiti glasove centra i lijeve opcije, a izgubit će glasove HDZ-a i desnog spektra, oni će glasovati za mene. Stvarni kandidat HDZ-a sam ja. Naime, proteklih godina kada bi HDZ i kandidirao prave HDZ-ovce, većina bi ionako glasala za mene, a pogotovo će sada kada im je kandidat nestranački”, kazao je Kerum i dodao:

“Puljak je ogroman licemjer koji stalno spominje civilizaciju, kao da je civilizacija započela i završava s njim i to sve u 21. stoljeću. On nije čovik iz naroda”, zaključio je kandidat za gradonačelnika.