Kerum: Mi smo prva stranka Dalmacije, a Mladen Grdović je simbol Dalmacije

Evo i njega !!! Pjevač Mladen Grdović, nalazi se na drugom mjestu liste Hrvatske građanske stranke (HGS) Željka Keruma u 10. izbornoj jedinici, za predstojeće parlamentarne izbore

Na prvom mjestu liste je Željko Kerum, predsjednik stranke, dok je na trećem Igor Stanišić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita, javlja Slobodna Dalmacija.

‘”Na predstojećim parlamentarnim izborima naše će liste biti ponuđene građanima u 9. i 10. izbornoj jedinici. U te obje jedinice idemo po pobjedu i uopće ne sumnjam u naš uspjeh. Plan i program nam je riješiti infrastrukturu Dalmacije i stvoriti preduvjete za još bolji život ljudi. Mi smo prva stranka Dalmacije, a Mladen Grdović je simbol Dalmacije, kaže Željko Kreum te dodaje:

Ja sam se dokazao kao čovjek koji živi za Split i Dalmaciju, koji pomaže i koji daje, a ne uzima. HGS je regionalna stranka i nakon što pobjedimo na predstojećim izborima, u ove dvije izborne jedinice, zasukati ćemo rukave kako bi još više poboljšali živote svih stanovnika, “najlipšeg dila svita”.

Željko Kerum, odnosno HGS, svoje liste za parlamentarne izbore predali su u utorak navečer u prostorijama Hrvatskog Sabora, Državnom izbornom povjerenstvu (DIP), prenosi N1.