Kek nakon poraza u Puli: Oni su zabili, mi smo puno toga promašili

Foto: NK Rijeka

U nogometu se događaju takve utakmice u kojima unatoč kontroli i prilikama ne osvojiš ni boda,rekao je trener hrvatskog prvaka Rijeke Matjaž Kek nakon minimalnog poraza u Puli od Istre 1961 u 12. kolu Prve HNL.

Rijeka je napadala većim dijelom utakmice, ali bez preciznosti u završnici. Odlučio je tako gol Davida Puclina iz 17. minute.

Bilo bi nekorektno od mene da ne čestitam Istri na zasluženoj pobjedi. Bilo je nekih odluka koje treba pogledati, ali ne želim sada o tome. Oni su zabili, mi smo puno toga promašili i okrećemo se sljedećoj utakmici, rekao je Kek koji je na izlasku novinarima dobacio: Danas je slučajno sudio sudac iz Osijeka.

Loša je to uvertira pred novi izazov u Europi. Rijeka u četvrtak u 3. kolu Europske lige gostuje kod Austrije Beč.

Domaći strateg Darko Raić Sudar ponosan je na svoje igrače koji se ponašaju profesionalno u izrazito teškim uvjetima rada.

Čestitam mojim dečkima na tome što su se unatoč svim našim problemima bacili na glavu. Imali smo sreće, ali bez toga ne ide u ovakvim susretima, znali smo da nam treba izvanredno izdanje našeg golmana. Nadam se da će ovo probuditi grad i ljude oko kluba jer situacija nije dobra. Ostali smo sami i na nama je da se borimo, rekao je Raić Sudar.