Karamarko: Knin je simbol naše patnje, ali i našeg ponosa i pobjede u borbi za opstanak hrvatske države

U povodu Oluje putem službene Facebook stranice javnosti se obratio Tomislav Karamarko. Evo što je rekao:

Na današnji dan, prije 22 godine, hrvatska vojska završila je oslobađanje okupiranih područja naše domovine. Akcija je okrunjena ulaskom branitelja u Knin. Knin je simbol naše patnje, ali i našeg ponosa i pobjede u borbi za opstanak hrvatske države. Peti kolovoza je dan ponosa!
No, kao i svake godine, čujemo i drugačije tonove. Orkestrirane, naravno… Od domaćih pamfletaša i sakupljača potpisa raznih peticija do inozemnih mitomana i mitologa. Jedni su frustrirani što nema Jugoslavije, a drugi što nisu ostvarili san o velikoj Srbiji.
No, kako kaže pjesma, ništa mi neće pokvariti ovaj dan! Bio sam u Kninu, susreo mnoštvo dobrih ljudi i uživao u svakom nasmijanom licu. Ne bojmo se, dragi prijatelji – Hrvatska i dalje traži našu skrb i ljubav. Jer ona mora biti bolja! Ali, da bi ona bila bolja, svatko od nas ponaosob mora biti bolji!
Zato, od sveg srca čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a mir i pokoj vječni dušama naših branitelja koji su za slobodu Hrvatske dali najvrjednije – život!