Karamarko čestitao Dan neovisnosti

Izvor: Nacionalno/D.Prša

Tomislav Karamarko na Facebooku je čestitao Dan neovisnosti, a usput i sasvim izravno poručio što misli o izbornom rezultatu u Bosni i Hercegovini.

Drage Hrvatice, dragi Hrvati, dragi prijatelji, danas je Dan neovisnosti, blagdan u Republici Hrvatskoj jer je toga…

Objavljuje Tomislav KaramarkoPonedjeljak, 8. listopada 2018.

“Drage Hrvatice, dragi Hrvati, dragi prijatelji,

danas je Dan neovisnosti, blagdan u Republici Hrvatskoj jer je toga dana 1991. godine Hrvatski sabor jednoglasno donio “Odluku o raskidu državnopravnih sveza Republike Hrvatske s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ”.

Hrvatski sabor je pritom utvrdio kako Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja kao takva više ne postoji.

Svima od srca čestitam blagdan, Dan neovisnosti, koji simbolično znači bijeg iz okova jugoslavenske i velikosrpske dominacije nad duhovnim baštinama i ekonomskim resursima naše drage domovine.
Na žalost, u Republici Hrvatskoj i danas postoji jaka neojugoslavenska struja potpomognuta petom kolonom i mainstream medijima, koja se nije ideološki rastala od svog jugoslavenskog sna i diktatora Tita kao simbola tog olovnog vremena. Dokle god ne pobijedimo tu struju i snažno zakonskim i podzakonskim aktima ne osudimo taj diktatorski režim, neovisnost Hrvatske neće biti ostvarena u potpunosti.

Ovom prigodom, Dan neovisnosti od srca čestitam našim sestrama i braći u Bosni i Hercegovini kao znak ohrabrenja, nakon još jednog eklatantnog izbornog inženjeringa koji ide u smjeru svođenja hrvatskog entiteta na nacionalnu manjinu s konačnim planom nestanka Hrvata iz Bosne i Hercegovine. Hrvatska neovisnost neće nikada zasjati punim sjajem ako Hrvati u Bosni i Hercegovini ne dobiju puna entitetska prava kao i ostala dva naroda.

Zbog toga s pravom od Zagreba očekuju i traže solidarnost i podršku, što bi bio najmanji izraz zahvalnosti za njihovo sudjelovanje u obrani i stvaranju Hrvatske”, napisao je Karamarko na svom profilu na Facebooku.