Kamere snimile ubojicu sa Zrća, još uvijek je na otoku?

Ispred noćnog kluba na plaži Zrće na otoku Pagu u srijedu rano ujutro napadnuto je više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dva ozlijeđena, dok se u policijskim prostorijama trenutno nalazi više osoba povezanih s ovim događajem.

Nedavno otvoreni Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2018. priopćio je kako policajci iz PU ličko-senjske, u suradnji s Ravnateljstvom policije i PU zadarskom, provode kriminalističko istraživanje ubojstva 26-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koje se dogodilo u ranim jutarnjim satima ispred noćnog kluba na Zrću kod Novalje.

Na mjestu događaja provodi se očevid kojim rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

Prema dostupnim informacijama, oko 5,30 sati ispred kluba je napadnuto više stranih državljana, od kojih je jedan usmrćen, a još dva su ozlijeđena.

“U ovom trenutku u službenim prostorijama policije nalazi se više osoba povezanih s ovim događajem, a u tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja”, zaključuju u Stožeru.

Ličko-senjska policija ranije je izvijestila da je u Novalji ubijen mladi državljanin Velike Britanije, da počinitelj zasad nije poznat, te da policija provodi očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo iz Zadra.

Kako doznaju 24 sata iz izvora iz policije, ubojice su snimile nadzorne kamere i navodno je još na otoku.