Juričan pozvao građane da šutu odvezu ispred Gradske uprave

Aktivist Dario Juričan pozvao je u ponedjeljak građane da građevinsku šutu  kojom je Zagreb zatrpan 22 dana nakon potresa, odvezu ispred sjedišta Gradske uprave kako bi se za nju pobrinuo gradonačelnik Milan Bandić. 

“Iako su prošla 22 dana od potresa, Zagreb je još uvijek zatrpan šutom, koja očigledno ne brine našeg gradonačelnika, ujedno i načelnika Stožera civilne zaštite grada Zagreba”, napisao je Juričan u objavi na facebooku.

Dodao je da Milan Bandić, koji je i novi načelnik gradskog Stožera civilne zaštite, ima vremena svaki dan paradirati i svađati se po presicama, a ne stigne pozabaviti se problemima koji otežavaju svakodnevno funkcioniranje grada.

“Dragi Zagrepčani, ako niste sigurni kamo sa šutom nastalom nakon potresa, uvjeren sam da je najbolja lokacija za nju upravo ona kod zgrade gradskog poglavarstva, da je gradonačelnik Bandić napokon vidi i pobrine se za nju”, poručio je Juričan.

Uz ovaj poziv, Juričan je objavio fotografiju na Trgu Stjepana Radića, gdje pozira uz nekoliko cigli na stepenicama ispred ulaza u gradsku upravu.