Još jedan uspješan turnir i Trofej grada Koprivnice za petrinjske plesače

Trofej grada Koprivnice u standardnim i latinsko američkim plesovima održan je proteklog vikenda a petrinjski plesači, članovi Sportskog plesnog kluba „Petrinia“, ponovno su pokazali da su u samom vrhu ovog najljepšeg dvoranskog sporta.

Odličan nastup imali su u kategoriji mlađe mladeži (12 i 13 godina), u C kvalit. kategoriji, sportski plesni par (SPP) Noa Hanić – Mia Savić osvojivši broncu u latinsko-američkim plesovima i 4. mjesto u standardnim.

Nešto stariji SPP Jakov Bjelac – Magdalea Vidas i dalje potvrđuju svoju izvrsnost osvojivši 1. mjesto u standardnim i 2. u latinsko-američkim plesovima, te kao pobjednici najjače kvalitativne kategorije u svojoj starosnoj kategoriji osvajaju Trofej grada Koprivnice.

U starosnoj kategoriji starija mladež predstavila su se četiri petrinjska plesna para i to u C kvalit. kategoriji SPP Ivan Bušić – Lara Mojsović, osvojili su 8. mjesto u standardnim plesovima te odlično 5. mjesto u latinsko-američkim plesovima. U istoj konkureniciji za svoj nastup SPP Filip Špalj – Bruna Žukina osvojili su 7. mjesto u standardu, te 3. mjesto i brončanu medalju u latinsko-američkim plesovima.

Zlatnim medaljama u obje discipline u ovoj starosnoj kategoriji, ali prestižnoj B kvalit. kategoriji, okitili su se SPP Lovro Peraković – Lea Stanić, te također osvajaju u toj kategoriji Trofej grada Koprivnice, dok ih u stopu prate sa srebrnom medaljom u standardnim plesovima i brončanom medaljom u latinsko- američkim plesovima SPP Filip Franić – Vanesa Augustić.

I šećer na kraju, najstariji plesači petrinjskog kluba SPP Davor Jambriško – Renata Hartman u kategoriji seniori 3 osvojili su 1. mjesto u obje kategorije te ponijeli trofej grada Koprivnice kao pobjednici u najjačoj kvalitativnoj kategoriji njihove starosne kategorije.