JET LAG – Novi spot sniman na egzotičnim destinacijama!

Nakon singla “This Vibes” kojeg je Enero snimio na Jamajci i videospota u suradnji s Falmouthskim glazbenikom Ishadrockom Enero predstavlja novo glazbeno osvježenje.

“Jet Lag” single i videospot sniman na egzotičnim destinacijama Bahama, Miamija, St. Marteena, Haitija. Modernim hip-hop, trap zvukom Enero opisuje život jedne stjuardese koja se bori sa vremenskim zonama.

Beat za single je odradio Regnum Movement a produkciju Red Records Studio. Spot je režirao i montirao Neron Goleš Enero, dok su za snimanje bili zaduženi Miroslav Lukić i Cameron Loftus. Ulogu egzotične stjuardese odigrala je glumica Sy Asamaporn Chounchaisit.

ENERO

Svoj prvi javni nastup odrađuje 2004. godine u „popravnom domu“ u Zadru, te prolazi kroz nekoliko demo bendova nakon čega objavljuje samostalne projekte „Krvave stranice“ 2008. godine i „Karta za snove“ iz 2012. godine. Osnivač je i predsjednik Udruge za promicanje urbane kulture „Zdanje“ s kojom pokreče brojne projekte od kojih izdvajamo „Rise Up“ festival urbane kluture i ekstremnih sportova koji se održava svake godine u Zadru od 2009. godine.

Surađuje sa brojnim glazbenicima poput Khana i Ante Casha, te brojnih producenata i beat makera. Također aktivan je i kao klupski DJ. Istovremeno, uz glazbenu karijeru Neron Goleš –Enero, aktivno se bavi boksom, osvaja brojna odličja, te povremeno nastupa i kao reprezentativac.

Nakon duže stanke snima singl „Jet Lag“ za koji objavljuje i video spot sniman na brojnim egzotičnim destinacijama poput Miamija, Haita, St. Martina i Bahama, te putujuči karibskim otocima, na Jamajci upoznaje glazbenika Ishadrocka s kojim snima single „This Vibes“ za koji također snima video spot.

U daljnjim planovima je rad na novom albumu koji bi trebao biti gotov tokom 2019. godine, a u pripremi su još i neke međunarodne suradnje sa Američkim i Kubanskim glazbenicima, te obrade i remiksi nekih od singlova sa prijašnjih albuma koje čemo objaviti uz spotove, te naravno nastupi.