Jandroković: Neka nam ozračje Božića podari više zajedništva

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u subotu je uputio čestitku svim vjernicima koji slave Božić po julijanskom kalendaru u svoje osobno i u ime zastupnica i zastupnika u Hrvatskom saboru te poželio da ozračje Božića podari svima više zajedništva i odlučnosti te suradnje, dijaloga i tolerancije u društvu.

“Božić je najradosniji dan u godini za sve kršćane. Dan koji slavi vjeru, nadu i život te koji svim vjernicima daje snagu i optimizam ohrabrujući ih na njihovom životnom putu. Želim vam da ovaj radosni blagdan provedete u zajedništvu sa svojim obiteljima i bližnjima te u obostranom razumijevanju i solidarnosti.

Neka nam svima ozračje Božića podari više zajedništva i odlučnosti kako bi u duhu suradnje, dijaloga i tolerancije u društvu gradili dalje našu domovinu kao prosperitetnu zemlju za sve naše građane.

Mir Božji – Hristos se rodi!”, napisao je Jandroković u čestitki te svim vjernicima pravoslavne vjere koji slave Božić po julijanskom kalendaru uputio iskrene čestitke u ime zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora i osobno.