Jakovčić ni ne spava, opet opleo po Thompsonu

Izvor: FB

Europski zastupnik iz redova IDS-a Ivan Jakovčić zadnjih dana, iz samo njemu dobro znanih razloga očito da ima poremećen ritam spavanja u kojem nezadrživo napada Thompsona iz svog raspoloživog “oružja”.

Kao osnovno postavlja se neizbježno pitanje pa gdje je taj Jakovčić do sada bio ? U prvom razredu osnovne škole ili je sve vrijeme svog političkog djelovanja “spavao na ušima” i potajno krao političke bodove kako bi se ugnjezdio u EU parlamentarnu stolicu, čime bi dodatno pojačao svoj ekonomski status u Istri.

Jakovčić očito je, zaboravlja koliko godina Thompson pjeva, pogotovo hitove koje narod voli, i tek se sada “probudio” da nešto kaže… Pitamo se zašto baš sada, gdje je bio, što je radio, s kim se družio cijelo ovo vrijeme svog političkog djelovanja ?!

Da omasti još jednom svoj brk, Jakovčić je dao intervju za Večernji list u kojem je, između ostalog, govorio i o Marku Perkoviću Thompsonu.

Treba podsjetiti da je Jakovčić nedavno Thompsonu poručio kako u pulskoj Areni “nije pjevao, a bogami i neće”, a u intervju Večernjaku se ponovno obrušio na njega.

“Thompson svjesno i namjerno čini golemu štetu Hrvatskoj”, izjavio je Jakovčić i dodao da je jedno da zarađuje lovu na mladima. Prije ili poslije, i on će se suočiti sa sudbinom koja će ga prokazati kao čovjeka koji, veličajući nacizam, fašizam i ustaštvo, ubija vjeru u dobro.

Takav tip čovjeka je jad i bijeda za mene. Iskorištavati zlo da bi zarađivao potpuno je nekršćanski i nadam se da će se njemu to vratiti kao bumerang. Kao i svim nacistima”, rekao je Jakovčić.

U ostatku intervjua govorio je o svom mandatu u Europskom parlamentu, ali i planovima Amsterdamske koalicije, prenosi Večernji list.