Jadni i nemoćni migranti !!! Po šumama počeli ubijati i klati medvjede !!!

Zaista su jadni, nemoćni, bezopasni i neneoružani migranti koji opsjedaju hrvatske šume i naselja.

Do sada su ti migranti provaljivali u vikendice, planinarske i lovačke domove, onda su se znali spustiti iz šuma do naseljenih mjesta, pokrasti odjeću, obuću, hranu, sve vrijednosti u kućama, a u slučajnom susretu sa policijom nerijetko su pokazivali fizičku bahatost, služeći se noževima, sjekirama. U susjednoj BiH stanovništvo je na nogama, od straha ne mogu spavati, prosvjedi se šire Bosnom. Česte su pljačke, fizički nasrtaji na stanovnike a silovanja žena poprimaju sve veće razmjere.

Ovih dana na Facebooku dolazimo do novih spoznaja. Ti “jadni” migranti hvale se kako za njih ni u šumama nema opasnosti.

Otkrili su da osim noževa u njiihovom “osvajanju” postoji i druga vrsta oružja s kojim se znaju itekako služiti.

U objavI na Facebooku trojica migranata ponosno se hvale kako su u šumi u Hrvatskoj ubili – medvjeda.

I to su sigurno učinili golim rukama ili nožićem….’!?

Ubiti, inače zakonom zaštićenog “smeđeg medvjeda” koji može imati preko 150 kg težine a kada se popne na stražnje noge može dosegnuti gotovo četiri metra, nije baš lagani posao. Ovaj medvjed ubijen je u nekoj od šuma Like ili Goskog Kotara, upravo na rutama kojima migranti nastoje doći do slovenske granice, prenio je paraf.hr.

Ovom dodajmo da kad je riječ o medvjedu, stručnjaci kažu da je tu zvijer bez dobrog oružja nemoguće savladati, stoga se opravdano postavlja pitanje koja to još dobra oružja i naoružanja kriju migranti koji nam iz dana u dan sve ćešće kucaju na vrata ?!

Nacionalno