Izabrane najprivlačnije žene svijeta, prvo mjesto je za mnoge iznenađenje

Ashley Graham

Jedna od najpoznatijih plus size manekenki s ponosom je objavila na svom profilu na Instagramu da ju je časopis “Maxim” izabrao za najseksepilniju ženu na svijetu.

Kako navode iz časopisa, oduvijek su cijenili klasičnu ljepotu, ona je najtrajnija, a njihova lista 100 najljepših uvijek privuče pažnju čitatelja.

Časopis je napravio listu od 100 najseksipilnijih žena svijeta, a na vrhu je plus size manekenka Ashley Graham. Činjenica da je punija žena na vrhu ljestvice najatraktivnijih žena oduševila je mnoge, a upravo je Ashley zaslužna što se žene danas osjećaju ugodno u svom tijelu,prenoai Maxportal.

Žene koje se nalaze na listi nisu samo prelijepe, već su i višestruko talentirane, piše Maxim. One pored ljepote imaju uspješne karijere – neke iza sebe imaju ogroman uspjeh, dok su druge tek u usponu.

Riječ je o glumicama, pjevačicama, modelima… U nastavku pogledajte listu najseksepilnijih žena na svijetu.

1. Model Ashley Graham

2. Glumica Margot Robbie

3. Glumica Ana de Armas

4. Glumica Samara Weaving

5. Pjevačica Sabrina Carpenter

Na šestom mjestu našla se glumica Sadie Sink, na sedmom pjevačica Olivia Rodrigo, a na osmom glumica Isabella Merced. Deveto mjesto zauzela je glumica Joey King, a deseta je Jodie Comer.

Dalje na listi su se našle poznate dame kao što su Lily Rose Depp, Zoe Saldana, Emily Ratajkowski, Cara Delevingne, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Rosie Huttington Wheatley, Beyoncé, Ariana Grande, Dua Lipa, Taylor Swift, Rihanna, Selena Gomez, Lady Gaga i mnogi drugi.

Čitavu listu od 100 najseksepilnijih žena na svijetu prema izboru magazina Maxim pogledajte ovdje.

Megy M. /Foto: Instagram/Maxportal