Ivo Vranić Buva: Slučajna država koju su krvlju stvorili slučajni branitelji

Izvor: Nacionalno/Dražen Prša

Svako jutro se probudim u slučajnoj državi a u medijima biser do bisera. Netko sazrijeva Hrvatski. Taj netko je poslao policiju na Trg SV Marka da nas mlati taj netko je rekao da imamo SLUČAJNU Državu, taj netko će sutra potpisati pomilovanje UDBAŠKIM Ubojicama.

Čipe dali je taj netko predsjednik slučajne države Sazrio pitam te kao brata po oružju?

Da svi smo mi razočarani politikom svih vlada od završetka DR. Ali tko je tome kriv? Mi branitelji Dragovoljci DR što smo to dozvolili. Poštujem tvoj ratni put tvoju patnju ali reć da je Zoran Milanoviću sazrio Hrvatski to nikada neću prihvatiti jer sutra će taj Zoran sjediti u šumi Brezovici a iznad glave zvijezda petokraka na ulazu u tu šumu je od strane te zvijezde ubijeni 5000 tisuća Hrvata na Križnom putu.

Netko tko podržava Rusiju koja ubija civile po Ukrajini isto pod zvijezdom petokrakom taj nikada neće sazrijeti Hrvatski. Nemogu prihvatiti da prozivaš Tomu Medveda Ratnika koji je izgubio brata u DR i sam bio ranjavan da budem jasan i ja ne podržavam ovu koaliciju na nivou Države.

Ali što smo mi učinili da do toga ne dođe? Ništa stalno neke podjele kod nas branitelja. Zašto ne vršimo pritisak da se konačno ne postrojimo i sve uljeze ne maknemo iz naših redova. Ove priće od slučajnog predsjednika vode prema opravdanju za pomilovanju Udbaša.

Znam da će na ovo moje pisanje biti zglobnih komentara Crvenih bandita ali baš me briga znam da ČE taj Titin gardist reć evo Plenkovićev potrćko. Ali neka pate ja sam svoj neka govori što hoće za mene je Hrvatski narod SVETINJA i nikada neću biti pristalica Crvenih. Moj jedini predsjednik je bio i ostao FRANJO TUĐMAN.

A ovaj koga ti Čipe sada prozivaš da je sazrio Hrvatski nikada neće biti moj predsjednik. Svi možemo vidjeti ako hoćemo koju on igru igra. Ti mi ostaj zdravo i živo. Želim ti svako dobro uživaj u toj priči o SAZRIJEVANJU NEKOGA TKO JE IZGOVORIO HRVATSKA JE SLUČAJNA Država s tim je sve rekao o prolivenoj krvi branitelja i HR NARODA. Kada dođe vrijeme da kaže nešto o legalnom pozdravu HOSa a već je u Jasenovcu nema davno rekao da tu ploču sa pozdravom za DOM SPREMNI treba baciti u Smeće onda mi Čipe kaži dali je SAZRIO.

IVO VRANIĆ BUVA PETRINJA.