Ivica Orkan Pandža: U SMŽ ‘Vijećnik SDSS-a je bio snajperist, osobno je ubio tri hrvatska branitelja i pohvaljen je za hladnokrvnost i odlučnost.’…Tko ga je do sada štitio?

Umirovljeni pukovnik HV Ivica Pandža Orkan/Izvor: Nacionalno/Dražen Prša

Prije tva dana  je umirovljeni pukovnik HV Ivica Pandža Orkan, ratna legenda s Banovine i lovac na  srbočetničke ratne zločince, pozvao medije i svu zainteresiranu hrvatsku javnost u Slatinu Pokupsku na  sjednicu Skupštine Sisačko moslavačke županije na kojoj je obznanio još jednu u nizu svojih istraživanja. Servirao im je bombu na koju su svi ostali zabezeknuti, posebice župan Žinić , koji je kako kaže Orkan, ostao “pijano” zabezeknut…

Da u koaliciji  je sa HDZ u županiji, ali ga nitko nije dirao iako sam hrvatskim nadležnim institucijama ovaj dokument dao još 18.10.2018 godine.Tako da sa sigurnošću kažem da su mjerodavne institucije dobile od mene taj dokument, ali ništa se nije dogodilo, kaže Orkan.

HDZ-ova predsjednica skupštine prekidala je moje izlaganje a “pijani župan” zabezeknuo se, govori Orkan. Načelnik pu SMŽ je potvrdio javno da govorim istinu, a odgovor na pitanje tko ga štiti 5 mjeseci nisam dobio, kaže Orkan. Jel u Vladi, Saboru, Pantovčaku, MUPU, DORHU, PU SMŽ ili u županiji  zaštitnik ovakvih, ja neznam , kaže Orkan ali je nemoguće da se netko ovako dugo slobodno šeće i još je vijećnik, rekao je.

Najavio i odradio, Orkan je prije nekoliko dana najavio medijsku bombu ” koja će protresti  sve strukture, pogotovo u Sisačko moslavačkoj županiji! ”Danas je na toj sjednici objelodanio i dokumentima potkrijepio da je vijećnik SDSS, što bi u svakoj normalnoj državi rezultiralo trenutnim procesuiranjem istog.

Dragutin Čelap bio snajperist agresorke vojske u Domovinskom ratu, da je osobno je ubio tri branitelja i pohvaljen je za hladnokrvnost.

Ivica Pandža Orkan je  još prije pet mjeseci, ili još točnije  nadležnima poslao pisani dokaz kako je Dragutin Čelap, vijećnik SDSS-a u Topuskom, za vrijeme Domovinskog rata bio u neprijateljskim redovima. Bio je snajperist koji je zbog svog djelovanja 1991. dobio pisanu pohvalu od Komande 3. partizanskog bataljona u Topuskom.

Dragutin Čelap (SDSS), snajperista agresorske vojske, danas vijećnik u SMŽ

“Sve sam pomno provjerio. Riječ je uistinu o vijećniku jednog hrvatskog grada. Bio sam u njegovom selu, provjerio podatke, ime oca i sa sigurnošću tvrdim kako je riječ o istom Dragutinu Čelapu”, izjavio je Pandža, a sve je zabilježila RTL televizija, kaže Orkan.

Evo dokument na kojem se jasno vidi zbog čega je pohvaljen SDSS-ov “hrvatski” vijećnik Dragutin Ćelap koji je inače kao predstavnik SDSS-a koalicijski partner sa HDZ-om.

Potvrda kojom se Dragutin Čelap što je likvidirao 3 neprijateljska vojnika
(hrvatske branitelje)

Iskazao se kao stabilna i hrabra ličnost pri čemu imponira njegova hladnokrvnost i odlučnost. Posebno se istakao u 1. i 2. napadu na Topusko kada je odlučnom akcijom jedinice u kojoj se on nalazio u Velikoj Vranovini likvidirano oko 30 pripadnika MUP-ai ZNG-i te po oslobađanju Lasinje u izviđačkim aktivnostima likvidirao tri neprijateljska (hrvatska branitelja!) vojnika.”

Nakon ovih objavljenih dokumenata, napokon bi se trebale oglasiti hrvatske institucije mjerodavne za procesuiranja ovakvih ratnih zločinaca kojih zasigurno ima još u našoj državi na koju su srbi izvršili nemilosrdnu i brutalnu agresiju, a sve u cilju stvaranja tzv velike srbije, prenosi Braniteljski portal.