‘Ivanu Todoriću na teret se stavlja što i ostalima’

N1

Jasna Novak, odvjetnica Ivana Todorića, obratila se medijima nakon što je njezin klijent dao iskaz u Državnom odvjetništvu.

Jasna Novak, odvjetnica Ivana Todorića potvrdila je za N1 da je Ivan Todorić u Hrvatskoj, da je jutros obavio ispitivanje te je dao svoj iskaz u Državnom odvjetništvu.

Kazala nam je da se njenom branjeniku na teret stavlja što i ostalim osumnjičenima u akciji Agrokor, a to je zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, krivotvorenje isprava i neuredno vođenje poslovanja.

“Supruga mu je u visokom stupnju trudnoće, praktički kroz par dana bi trebala roditi, pa vjerujem da će otići iz Hrvatske. Ali on će se odazvati svakom pozivu”.

Na pitanje gdje je Ivica Todorić odgovorila je kako ona to ne zna i kako ne bi bilo pristojno komentirati druge klijente odnosno osumnjičene.

Podsjetimo, u Hrvatsku se u petak vratio Ante Todorić, koji je dao iskaz na ŽDORH-u, nakon čeka je novinarima pred Kulmerovim se dvorima dao kratku izjavu za medije.

“Ja sam kao što sam obećao došao u Hrvatsku, porekao sam sve ono što mi se stavlja na teret. Istraga je u tijeku, nemam dalje komentara, zahvaljujem se”, rekao je Ante Todorić, koji nije odgovorio na pitanje novinara gdje se nalazi njegov otac.