Ivana Brkljačić o Aleksandri Prijović: “A nas žicate gratis ulaznice, ne hejtam ničiji odabir, ali dragi narode..”

Izvor: Facebook

Nekadašnja hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić, rekorderka RH u bacanju kladiva, na Facebooku je komentirala fenomen četiri rasprodana koncerta u Areni Aleksandre Prijović.

Podsjetimo, treći koncert pop-folk pjevačice iz Srbije, koja u Zagreb stiže početkom prosinca, rasprodan je u jednom danu, pa je najavljen i četvrti.

Oprala Hrvate

“U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti! Ne ulazim u to što slušate, ne hejtam ničiji odabir, ali dragi narode, kada se organizira sportsko natjecanje tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i nogometnih utakmica…

Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigdje na tribinama? Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom se ne znate ponašati, odete pred ceremonijal medalja, nema poštovanja, ni navijačke kulture…”, poručila je ogorčena Ivana.

“Za sport, kazalište, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem… Evo cijene ulaznica, dobro nam je, recesije nema! Parter – 25 eura, VIP loža – 130 eura, VIP loža, stajanje – 130 eura, VIP Salon – 80 eura, tribina dolje – 32 eura, tribina gore – 27 eura”, napisala je Brkljačić.