Italija: Nakon nevremena, more izbacilo četiri tijela

Na obalama Ligurije u nedjelju je more izbacilo četiri tijela, objavila je agencija ANSA i drugi mediji i precizirali da talijanske i francuske vlasti zajedno pokušavaju utvrditi njihov identitet.

Ekipa istražitelja pomorskih kapetanija karabinjeri i policija su u kontaktu s francuskim vlastima zbog identifikacije tijela nasukanih na obale talijanske rivijere nedaleko Francuske, precizira ANSA i dodaje da vlasti Ligurije za sada nemaju dojava o nestalim osobama.

Pretpostavlja se da je peto tijelo, pronađeno u rijeci Roya, pastir s prijevoja Tende čije državljanstvo još nije utvrđeno.

Jedan muškarac je pronađen mrtav u svom potopljenom automobilu u Saint-Martin-Vésubie, na jugoistoku Francuske, koje je u petak navečer zadesilo jako nevrijeme, rekli su u nedjelju vatrogasci.

On je druga žrtva s francuske strane nabujalih voda koje su u petak zadesile zaleđe Nice i sjeverozapad Italije. Nevrijeme je nanijelo milijune eura šteta, nakon što je uništeno nekoliko mostova u Italiji, a ulice su preplavljene krhotinama, blatom i prevrnutim automobilima.