Inter: Nismo još dobili pravu ponudu za Perišića

Foto: Screen Youtube

Čelnici talijanskog nogometnog prvoligaša Intera poručili su kako u klub još uvijek nije stigla zadovoljavajuća ponuda za hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Pregovori Manchester Uniteda i Intera traju već danima, međutim očito još uvijek nema dogovora.

Još uvijek nismo dobili pravu ponudu za Perišića, kazao je tehnički direktor Intera Walter Sabatini.

Talijanski mediji navode kako ‘Nerazzurri’ ne žele pustiti Perišića za manje od 55 milijuna eura. Što je neizravno potvrdio i Sabatini. Međutim, ManU nudi 44,5 milijuna eura i još pet milijuna eura u bonusima.

Svi znate što mi želimo, dodao je.

Manchester United je ovog ljeta već doveo dva skupa pojačanja, za napadača Evertona Romelua Lukakuaplatili su 85 milijuna eura, dok su za švedskog stopera Victora Lindelofa isplatili Benfici 34 milijuna eura.

Ukoliko se ostvari transfer u Manchester United, Perišić bi postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti. Do sada je najveća odšteta plaćena za Matea Kovačića, Real Madrid je za njega Interu platio 31 milijun eura. Slijedi Luka Modrić, čija je odšteta prilikom prelaska iz Tottenhama u Real Madrid iznosila 30 milijuna eura.

Perišić je 2015. godine iz Wolfsburga prešao u Inter, potpisavši ugovor do ljeta 2020. Talijanski klub je tada platio 20 milijuna eura odštete.