I u Sisačko moslavačkoj PU predstavljeni novi načelnici policijskih postaja

PU SMŽ

Danas su i u prostorijama Policijske uprave sisačko-moslavačke predstavljeni su novi načelnici policijskih postaja, koji su na tu dužnost imenovani temeljem internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave sisačko-moslavačke, objavljenog 12. rujna 2017. godine na stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova.

Novoimenovanim načelnicima čestitao je načelnik Policijske uprave Luka Pešut te im poželio uspjeh u radu i izrazio nadu u međusobno dobru suradnju.

Načelnici policijskih postaja imenovani s danom 16. listopada 2017. su:

POLICIJSKA POSTAJA SISAK – Marijan Detelić, u službi od 1998., radno mjesto prije imenovanja bilo mu je – policijski službenik za obradu kriminaliteta u Službi kriminaliteta droga Policijske uprave zagrebačke.

POLICIJSKA POSTAJA SUNJA – Ivan Barić, u službi od 2003., radno mjesto prije imenovanja bilo mu je – policijski službenik za javni red i javna okupljanja u Odjelu za javni red.

POLICIJSKA POSTAJA GVOZD – Velimir Horvatin, u službi od 1990., dužnost načelnika ove Policijske postaje obnašao je tijekom proteklih 5. godina.

POLICIJSKA POSTAJA KUTINA – Predrag Fitnić, u službi od 1990., radno mjesto prije imenovanja bilo mu je – načelnik Policijske postaje Sisak.

POLICIJSKA POSTAJA NOVSKA – Jure Klišanin, u službi od 1993., dužnost načelnika ove Policijske postaje obnašao je tijekom proteklih 5. godina.

POLICIJSKA POSTAJA PETRINJA – Miroslav Tonec, u službi od 1996., radno mjesto prije imenovanja bilo mu je – pomoćnik načelnika za kriminalističku policiju u Policijskoj postaji Sisak.

POLICIJSKA POSTAJA DVOR – Dario Potalec, u službi od 1998., radno mjesto prije imenovanja bilo mu je – pomoćnik načelnika za granicu u Policijskoj postaji Novska.

POLICIJSKA POSTAJA HRVATSKA KOSTAJNICA – Marijan Brnad, u službi od 1995., dužnost načelnika ove Policijske postaje obnašao je tijekom proteklih 5. godina.

POSTAJA PROMETNE POLICIJE SISAK – Kristijan Huljina, u službi od 1998., radno mjesto prije imenovanja bilo mu je – policijski službenik za metodologiju rada i sigurnost cestovnog prometa u Službi za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave zagrebačke.

POSTAJA PROMETNE POLICIJE KUTINA – Vjekoslav Štingl, u službi od 1998., dužnost načelnika ove Policijske postaje obnašao je tijekom proteklih 5. godina