I danas je više od 2700 novozaraženih od koronavirusa.

Nakon jučerašnjeg najgoreg dana u epidemiološkom smislu kada je oboren rekord oboljelih od koronavirusa, danas se čekaju novi podaci Nacionalnog stožera.

Prema neslužbenim podacima i danas je više od 2700 novozaraženih od koronavirusa.

Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 146 slučajeva zaraze koronavirusom (covid-19), 130 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji, a 16 osoba je hospitalizirano. U samoizolaciji se nalazi 458 osoba. Na posljednjem testiranju obrađena su 103 uzorka, od kojih je 7 pozitivnih. Tijekom dana će se nastaviti s testiranjem kontakata zaraženih osoba kao i svih suspektnih osoba.

Primorsko-goranskoj županiji danas je 135 novozaraženih osoba, a ozdravilo je 37 osoba. Ukupno je u Županiji danas 981 aktivni slučaj COVID-19 bolesti. U posljednja 24 sata testirano je 737 osobe, pa je i današnji udio pozitivnih u ukupnom broju testiranih 22 posto.

Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan su 63 novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 27 osoba s područja grada Siska, 25 osoba s područja grada Petrinje, tri osobe s područja grada Gline, tri osobe s područja grada Kutine, dvije osobe s područja općine Martinska Ves, jednoj osobi s područja grada Novske, jednoj osobi s područja općine Lipovljani i jednoj osobi s područja općine Dvor.

Na dan 29. listopada u Hrvatskoj je bilo registrirano 29.233 oporavljenih osoba od koronavirusa.

Nacionalno/Dnevno.hr