I danas je umrlo 10-15 dragovoljaca iz Domovinskog rata! Je li netko reagirao na tu malignu pojavu u nas?

Piše: Stric Ivan

Recimo onda kako ih umire 10-15 dnevno, i da tome nema kraja, institucije ne reagiraju…kada umre tajkun koji se je obogatio sa ovrhama, to je prva vijest na Tv. K.G.Kitarović na sahrani prisutna. Svi političari mu dolaze na ukop, mediji prate pomno sve. Kao da je umro drug Tito pa svi žale za njim. Otišao je na istok, na pravac kojeg su mu dali masoni i masonerija. Branitelji i dragovoljci su prepušteni sudbini i granici od 50-51 godinu života.

HZZO nije se oglasio niti za nove lijek protiv PTSP-a koji je naime američki proizvod, kojeg konzumiraju njihovi vojnici, vatrogasci i svi oni koji imaju dijagnozu PTSP-a. Kod nas kada netko dođe kod liječnika, htjeli mi ili ne, dobijaju se lijekovi sa kojima se liječi Shisophrenia, Depresia, Epilepsia i sve moguće duševne bolesti na koje možete naletjeti u bilo kojoj medicinskoj enciklopediji.

Jednostavno nije sve kako izgleda već je gore. Liječnici su prinuđeni liječiti dragovoljce oboljele od PTSP-a sa ovakvim lijekovima zato jer vlada nestašica pravog lijeka protiv PTSP-a. HZZO ga nije niti probao uvesti, možda jer je skup, ili ih nije briga za nas. Mislim da je ovo drugo realna ocjena i istina. Dobio si dijagnozu, stigmu i pij lijekove. Ako ih ne piješ, postoji mogućnost da Vas prijave socijalnoj skrbi, jer ne skrbite o sebi i ne pijete lijekove, pa ste tek onda nadrapali. Pitajte kolegu svoga ako pije lijekove protiv ovakvih bolesti. Stigmatizacija je uvijek na djelu: on je pijanica, klošar, drogeraš, igra kladionicu, tuče svoju ženu i djecu…Gadarije koje nisu niti blizu istini.

Takvim stvarima koje nisu realne hrane se mozgovi Hrvata i Hrvatica. Takve vijesti se emitiraju putem svih medija a posebice onih koji su antihrvatski nastrojeni. Ma svinjarija…bolje da sam poginuo u ratu nego da ovakve stvari gledam i proživljavam sa obiteljima umrlih, onima koji misle kao i ja. Pozdrav!