Hrvatski suverenisti su opasni svima koji se pribojavaju korijenitih i suštinskih promjena

Pero Kovačević

Piše: Pero Kovačević

Nakon što su Hrvatski suverenisti najavili i predstavili svoje programske smjernice za korijenite i suštinske promjene u svim područjima odnosno sferama društva, tzv „napredne snage“ koje su omogućili pljačku i grabež digle su se na „zadnje noge“ koristeći i izravne prijetnje u cilju osiguranja svojih sinekura.

Na suvereniste su odmah otvoreno obrušili i napali ih “veliki vođa” Andrej Plenković te njegovi istomišljenici Davor Bernardić i Anka Mrak Taritaš, a uključila se i „podzemna gerila“ koja izravno prijeti našoj europarlamentarnoj zastupnici koja je jedina pokazala kako se brane interesi Hrvatske i hrvatskog naroda u Europskom parlamentu.

Ružu je dočekao buket cvijeća u Lisinskom, gdje su Hrvatski suverenisti predstavili programske smjernice za nadolazeće izbore. Nešto što je na prvu izgledalo kao lijepa gesta, ispostavilo se kao prijetnja. S buketom je došla i poruka u kojoj neimenovani pojedinci prijetećim tonom i bez ijednog dokaza nabrajaju haluciniraju i izmišljaju njezine navodne grijehe i najavljuju akciju protiv Ruže.

Ruža im je odlučno odgovorila:“Pa dobro, junačine, kad ste tako veliki domoljubi, prokažite me! Dajem vam tjedan dana da izađete iz anonimnosti i iznesete sve navodne dokaze koje imate protiv mene. U protivnom ću ja, uz pomoć policije, morati krenuti u potragu za vama. Buket je završio u smeću, ali poruku čuvam.“

Svima njima mi hrvatski suverenisti poručujemo nećete nas zaustaviti niti spriječiti provest ćemo korjenite i suštinske promjene, uspostaviti pravnu državu, obračunat ćemo se sa pljačkom i grabežom i učiniti Hrvatsku uređenom državom po mjeri hrvatskog naroda i svih državljana Hrvatske.

Nećete zaustaviti Ružu u borbi za bolju budućnost hrvatskom narodu, niste je uspjeli zaustaviti u borbi protiv narkomafije.