Hrvatski predsjednik Milanović posjetio u Hercegovini Veljački prirodni biser “slapove Koćuše”

Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Marko Beljanvor

U nastavku radnog posjeta Bosni i Hercegovini predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sastao se tijekom boravka u Ljubuškom s gradonačelnikom tog grada Vedranom Markotićem a potom u Ljubuškom održao radni sastanak s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora BiH te s Draganom Čovićem posjetio Veljački prirodni biser “slapove Koćuše”.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović održao je sastanak i radnu večeru s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine u Konobi Vodopad u Veljacima na Koćuši.

Slapovi Koćuše nalaze se u selu Veljaci u općini Ljubuški nedaleko od mjesta Vitine i jedan je od najljepših prirodnih bisera ovoga dijela Hercegovine. Koćuša se nalazi na rijeci Mlade koja nizvodno od slapa mijenja ime u Trebižat. Ljepota ovog vodopada i obližnjeg krajolika neće vas ostaviti ravnodušnim.

Milanović je ostao odušljeven prizorom veljačkog bisera, jednog od najpoznatijih kupališta rijeke Trebižat, gdje se uz prekrasan vodopad može uživati i u bogatoj ponudi Prirodnog vodenog parka Koćuša, prenosi Totalno.hr