Hrvatski glazbenici za stradale u Hrvatskoj Kostajnici

FaH

Humanitarni koncert za pomoć obiteljima čije su kuće uništene za nedavnog klizanja terena u Hrvatskoj Kostajnici održat će se u srijedu 4. travnja, na sisačkoj Gradskoj tržnici.

Pozivu organizatora odazvali su se brojni solisti i ansambli, pa je tako najavljen nastup Ivana Zaka, Sandi Cenova, Denisa Dumančića, te sastava Vatra, Latino, Pirati, Tragovi, L.I.P.E,  Slavonske Lole, Fijaker i drugih. Kao medijski pokrovitelji i sponzori, u humanitarni su se projekt uključile brojne tvrtke i medijske kuće.

Organizator koncerta je sisački Body building klub, čiji članovi već imaju iskustva u sličnim akcijama.

“Već smo organizirali šest humanitarnih koncerata, pa imamo dosta iskustva i vjerujemo da će građani podržati našu akciju. Svjesni smo da spadamo u siromašnije regije, ali naši su građani uvijek potvrdili solidarnost s onima kojima je pomoć najpotrebnija. Zahvaljujem svima izvođačima na odazivu, a posjetiteljima jamčim kvalitetan glazbeni program”, rekao je za Hinu uime organizatora Nermin Kurtović.

Koncert počinje u 20 sati, a ulaznica stoji 30 kuna. Blagajne na tržnici bit će otvorene dva sata prije početka koncerta, a djeca do 10 godina ne plaćaju ulaz. (Hina)