Hrvatska predsjednica posjetila ‘Vatrene’ u Moskvi

Hrvatska predsjednica Kolina Grabar-Kitarović doputovala je u Moskvu gdje će imati službeni sastanak s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, nakon čega će na stadionu Lužnjiki gledati finale svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Hrvatska predsjednica je po dolasku u Moskvu posjetila hotel u kojem su odsjeli ‘Vatreni’ čestitavši im na dosadašnjem uspjehu, te poželjevši sreću u današnjem finalu.

Kolindu Grabar-Kitarović ispred hotela Swissotel Krasnye Holmy je dočekao izbornik hrvatske vrste Zlatko Dalić koji joj se zahvalio na podršci koju pruža reprezentaciji.

Predsjednica Republike Grabar-Kitarović jutros, prije odlaska u Moskvu poručila je da vjeruje u pobjedu “Vatrenih” i da će cijela Hrvatska danas navijati svim srcem.

Što god da se danas dogodilo – mi smo ponosni na naše ‘Vatrene’, ali vjerujem u pobjedu. Vjerujem da će sva Hrvatska navijati svim srcem. Mislim da će biti i potresa u Zagrebu, Splitu, Rijeci i drugim gradovima, kad navijači budu skakali, a posebno se veselimo i povratku, istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović.

Grabar-Kitarović istaknula je da će danas u Moskvi imati službeni sastanak s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, a s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom će se, naravno, vidjeti na stadionu, ali vjerojatno i prije početka utakmice iako su, kaže, već dosta razgovarali u Bruxellesu.
Dakle, idemo s vjerom u pobjedu, ali s nikakvim uvjerenjem da će biti lako. Neće biti lako. I zato, doista moramo svim srcem biti uz naše ‘Vatrene’, poručila je hrvatska predsjednica.