Hrvatska glumica Sanja Kovač javila se iz Barcelone nakon terorističkog napada

U trenucima krvavog terorističkog napada na La Rambli u Barceloni, gdje su u četvrtak poslijepodne teroristi gazili kombijem sve pred sobom usmrtivši najmanje trinaest i ozlijedivši stotinjak ljudi, u glavnom gradu Katalonije bila je i jedna hrvatska glumica.

Sonja Kovač (33) poznata po ulozi u popularnoj TV-seriji ‘Zauvijek susjedi’ u Barcelonu je stigla jučer ujutro, a trenutke užasa na La Rambli preživjela je u hotelskoj sobi odakle se oglasila na Instagramu objavivši svima koji su strepili za nju da je dobro.

“Upravo sam jutros stigla u Barcelonu i prestravljena sam onime što se dogodilo prije nekoliko minuta u najdražoj mi ulici na svijetu.

Svima koji mi pišu pitajući se jesam li dobro poručujem: Dobro sam! Srećom, imala sam mnogo posla za obaviti na računalu, tako da sjedim u svojoj hotelskoj sobi. Pitam se samo kada će ovaj užas prestati…”, napisala je Sonja Kovač u dramatičnoj objavi napisanoj na engleskom.

Budući da, srećom, nije bila na poprištu napada, uz poruku na Instagramu objavila je jednu svoju ležernu fotografiju iz Barcelone.