HRT će uživo prenositi ždrijeb za Svjetsko nogometno prvenstvo

Fotografija: Krasnodar Peršun za HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u petak, 1. prosinca, na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2), s početkom u 15.30 sati, izravno iz Moskve će prenositi ždrijeb za Svjetsko nogometno prvenstvo tijekom kojega će i Hrvatska doznati svoje protivnike.

Kako se navodi u priopćenju sa HRT-a, prijenos će iz Kongresne palače Kremlin u Moskvi komentirati Drago Ćosić.

Svjetsko nogometno prvenstvo će se 2018. godine u lipnju i srpnju održavati u Rusiji, a Vatrenima na ruku im ide činjenica kako je Švedska u kvalifikacijama izbacila Italiju. Hrvatski su se nogometaši upravo iz navedenoga razloga uoči ždrijeba našli u drugoj jakosnoj skupini zajedno sa Španjolskom, Peruom, Švicarskom, Engleskom, Kolumbijom, Meksikom i Urugvajem. Ždrijeb je za Hrvatsku iznimno važan i stoga što naša reprezentacija još od 1998. godine nije prošla skupinu, te iako na Svjetskome nogometnom prvenstvu nema lake utakmice ni reprezentacije, s nekima je ipak lakše nego s drugima.

Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) ždrijeb za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji moći će se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.