HNS nagradio 11 najvjernijih navijača

Hrvatski nogometni savez (HNS) nagradio je 11 najvjernijih navijača koji su prema evidencijama u sustavu prodaje ulaznica bili na najviše utakmica reprezentacije u posljednjih 5 godina.

HNS će 11 ‘vatrenih’ navijača nagraditi s personaliziranim dresom hrvatske reprezentacije te sa po dvije ulaznice za predstojeću domaću utakmicu s Grčkom.

Ljestvicu najvjernijih navijača predvodi Marijan Novoselac iz Komletinaca. Na drugo i treće mjesto upisao se par gastarbajtera iz malog srednjobosanskog mjesta Paklarevo na privremenom radu u Švedskoj Dragan Lukić i jedina navijačica na ovom popisu Mirjana Akrapović.

Na ovoj ljestvici se našlo navijača različitih dobnih skupina, od 30-godišnjaka do 54-godišnjaka, iz svih krajeva naše Domovine i dijaspore. Tako je na četvrtom mjestu Ivan Kedžo iz istarskog Buzeta, na petom Zagrepčanin Slaven Lajtman, a slijedi ga Antun Bulić iz Stuttgarta. Osječanin Samir Mazić je sedmi, a Darko Jelaković iz Belovara osmi. Ljestvicu 11 najvjernijih vatenih navijača na devetom, desetom i jedanaestom mjestu zaključuju Andrej Pilčić iz Matulja, Josip Hrkać iz Žepča te Tomislav Bašić iz Zadra.

Podsjećamo, od prošloga tjedna ulaznice za utakmicu s Grčkom u prodaji su putem interneta, a od 6. studenoga moći će se kupiti i na blagajnama stadiona Maksimir. Dosad je putem interneta prodano oko 3000 ulaznica.