HGSS u jednoj od najvažnijih misija

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) je na terenu u jednoj od najvažnijih akcija.

“Breaking news: na preletu preko RH, prilikom podjele poklona, punašni, sijedi djedica u crvenom odijelu doživio je manju nezgodu. Ekipe #Hgss su na terenu. Više info uskoro #spasavamobozic”, objavio je HGSS na društvenim mrežama i još jednom dokazao da su s razlogom jedni od najboljih i najšaljivih komunikatora.

Breaking news: na preletu preko RH, prilikom podjele poklona, punašni, sijedi djedica u crvenom odijelu doživio je manju nezgodu. Ekipe #Hgss su na terenu. Više info uskoro #spasavamobozic

Posted by HGSS – Hrvatska Gorska Služba Spašavanja on 24. prosinca 2017

Podsjtimo, HGSS je proglašen komunikatorom godine za uspješno komuniciranje s građanima i pomicanje granica komunikacije u hrvatskom javnom prostoru, a žiri Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) koja dodjeljuje tu nagradu istaknuo je da “HGSS pokazuje sve odlike dobre komunikacije – strateški je smislen, koristi učinkovite kanale kako bi prenio važne poruke, a to radi stručno, uvjerljivo, razumljivo, jasno i atraktivno”.

Dodaju da je HGSS-ov pristup i inovativan jer koristi sve suvremene kanale komunikacije prateći razvoj tehnologije, a među prvima je uočio moć društvenih mreža gradeći jedinstven komunikacijski stil, katkad s malo humora, zahvaljujući čemu HGSS-ove poruke rado prate čak i oni koji su na toplom i sigurnom.

Upala nam božićna 🎄 u rijeku #Hgss

Posted by HGSS – Hrvatska Gorska Služba Spašavanja on 23. prosinca 2017