HGSS ostao bez tviteraša koji je oduševljavao porukama

Foto: N1

Christian Nikolić, polovica dvojca iz Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) koja je objave na društvenim mrežama podigla na viši nivo, odlučio je nakon pet godina izaći iz priče koja je uveseljavala, nasmijavala, ali i pomagala tisućama ljudi.

“Bilo je časno twittati s vama. Chris has left the #HGSS building. Svako dobro”, poručio je Chris u svojem posljednjem HGSS tvitu.

HGSS je, podsjetimo, za komunikaciju u 2016. godini od Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) nagrađen kao komunikator godine, njihove objave stigle su do francuskog Le Monda i britanskog Daily Maila, ali i turističkih blogera.

Turističke agencije objavljivale su im postove, a retvitala ih je i talijanska gorska služba spašavanja, a ono što je najvažnije jest da su njihove objave došle do onih do kojih su trebale doći.

“Previše privatnih i poslovnih obveza uvjetovale su da ne stignem više raditi u HGSS-u, posebno kada se radi o društvenim mrežama. Kolega Jadran Kapović nastavlja raditi kao i do sada i vjerujem da će mu se pridružiti još mlađih kolega”, pojasnio je razloge odlaska za tportaNikolić.