HGSS objavio dirljivu fotografiju nakon potrage za staricom

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) objavila je na društvenim mrežama dirljivu fotografiju koja je nastala nakon višednevne potrage za jednom staricom.

“Osjet mirisa direktan je put prema sjećanjima. Nakon tri dana potrage po surovom terenu nismo posustali ni gubili nadu. Iskusne životne ruke, uz spašen zivot, darovale su nam i najljepši poklon zahvale – miris nade, kadulje i smilja koji će nas zauvijek podsjećati na ovaj dan”, napisali su na Facebooku HGSS-a.

Hvala vam dragi ljudi još jednom od sveg srca. Mojoj baki ste spasili život na našem voljenom kršu. Niste posustajali bez obzira na sve, hrabrili nas svojim traganjem i lijepom riječju u svakom trenutku, zbog čega kao obitelj koja se našla u ovoj situaciji osjećamo veliku zahvalnost. Svima, ali baš svima koji su ovo vrijeme neizvjesnosti, straha u potrazi za bakom nam na bilo koji način pokušali pomoći još jednom jedno veliko hvala”, napisala je unuka spašene žene u komentarima.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHrvatskaGSS%2Fposts%2Fpfbid025F1Surhi7ocQ6sXixX8S7F9PNoRYyacKRitNn3QZWrcba8subzK35Tjosdiqqdpzl&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”648″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>