HDZ: Hoće li Milanović osuditi “Bernardićevu ‘provokaciju'”?

HDZ je u subotu na Facebook stranici objavio fotografiju s obilježavanja masakra u Borovom Selu na kojoj je predsjednik SDP-a Davor Bernardić, a pored njega zastava s HOS-ovim obilježjima, te upitao predsjednika Milanovića i oporbene čelnike hoće li “osuditi ovu Bernardićevu ‘provokaciju'”.

“Hoće li Milanović, Beljak, Mrsić, Peović i Mrak Taritaš najoštrije osuditi ovu Bernardićevu ‘provokaciju’? Uslikao se pokraj znakovlja HOS-a – koje je legalizirala SDP-ova Vlada još za mandata Ivice Račana – umjesto da demonstrativno napusti obilježavanje masakra u Borovu Selu?”

Voljeli bismo, naveli su dalje, da se “ljevica napokon dogovori sama sa sobom, a mi ćemo se i dalje, poštujući svakog hrvatskog branitelja i svaku žrtvu u Domovinskom ratu, nastaviti boriti protiv Covida-19 i uspješnim mjerama Vlade RH štititi radna mjesta i hrvatsko gospodarstvo”, naveo je HDZ osvrćući se na čin predsjednika države Zorana Milanovića koji je u petak u Okučanima napustio obilježavanje 25. obljetnice oslobodilačke akcije “Bljesak” jer su neki od sudionika imali majicu s HOS-ovim grbom i napisom “Za dom spremni”.

Hoće li Milanović, Beljak, Mrsić, Peović i Mrak Taritaš najoštrije osuditi ovu Bernardićevu “provokaciju”? Uslikao se…

Objavljuje HDZ – Hrvatska demokratska zajednicaSubota, 2. svibnja 2020.