HDZ: Bernardić od sučeljavanja bježi “glavom bez obzira”

HDZ je na facebooku profilu napisao da čelnik Restart koalicije Davor Bernardić od sučeljavanja s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem bježi  “glavom bez obzira”, jer se sljedećeg tjedna odbio s njim sučeliti na dvije televizijske kuće. 

“Već na prvom koraku, uplašeni Bernardić pobjegao glavom bez obzira! Čelnik Restart koalicije Davor Bernardić podvio je rep i pobjegao u mišju rupu čim je prvi put trebalo izaći na sučeljavanje s predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice Plenkovićem, napisao je HDZ na facebooku i ustvrdio da je “uplašeni Bero” odbio sučeljavanje na HRT-u 16. lipnja i na Novoj TV 17. lipnja. “Udari, slaži i bježi, na to se svodi njihova kampanja već mjesecima”, ocjenjuje HDZ .

“Ali kad se treba suočiti s Plenkovićem pred hrvatskim građanima, već na prvom koraku bježi glavom bez obzira kao zadnja kukavica. I on bi vodio državu”, stoji na kraju objave HDZ-a na facebooku.

Sinoć je Nikša Vukas iz SDP-a na facebooku, nakon što je premijer u Puli rekao da je pristao doći na sučeljavanje na HTV 16. lipnja i da se nada kako će i Bernardić prihvatiti poziv, napisao “tko je Plenković da u ime HRT-a poziva Bernardića  na sučeljavanje prije početka službene kampanje.”  Predsjednik SDP je potvrdio sučeljavanje 29. lipnja na RTL-u i 3. srpnja na Novoj dok se s HRT-om pregovara da to bude  za vrijeme trajanje kampanje, napisao je  Vukas.