Prometna nesreća na A1 kod odmorišta Brloška Dubrava u pravcu Dubrovnika/ Izvor: Nacionalno/D.Prša

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 kraj odmorišta Brloška Dubrava u smjeru Dubrovnika, u kojoj su dvije osobe zadobile teške ozljede te prevezene hitnom pomoći u OB Gospić, Hrvatski autoklub (HAK) poziva u nedjelju vozače na oprez, zbog magle, na toj dionici vozi se uz ograničenje brzine 80 kilometara na sat.

Zbog autobusa u kvaru na Jadranskoj magistrali u mjestu Bajnice između Omiša i Splita, vozi se uz privremenu prometnu regulaciju.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u središnjoj Hrvatskoj, Lici i Gorskom kotaru, osobito na dionicama autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče (između čvorova Lučko i Karlovac i između tunela Mala Kapela i Sveti Rok), A3 Bregana-Lipovac (između Bregane i Jankomira, te između Novske i Nove Gradiške), kao i na A6 Rijeka-Zagreb. Na područjima s maglom kolnici su vlažni i skliski.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Na pojedinim dionicama cesta u Istri i priobalju, u nedjelju od 12 do 23 sata bit će zabranjen promet za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, navodi HAK.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here